Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ilk yapı marketi TEKZEN, 2015’i yeni mağazasıyla karşılıyor… Türkiye’nin her iline ulaşma politikasıyla yola çıkan TEKZEN, İstanbul Sultanbeyli’deki mağazasıyla yeni yıla hızlı bir başlangıç yapıyor.
Türkiye’nin 50 ilinde var olma başarısını yakalayan TEKZEN, İstanbul’daki 9’uncu mağazasını Sultanbeyli Plato AVM’de açtı.Sultanbeyli Plato AVM içerisinde bin 700 metrekarelik bir alana yayılan yeni mağazasıyla
yapı market sektörünün lider markaları arasındaki yerini pekiştiren TEKZEN, yıl içerisinde büyümesini sürdürmeye devam edeceğinin sinyallerini veriyor. TEKZEN Yapı Marketleri Genel Müdürü Onur Mertoğlu; TEKZEN’in
2015 yılı içerisinde açacağı mağaza sayısının 10’u bulacağını belirterek yıl sonu beklentilerine illişkin de açıklamalarda bulundu. Mertoğlu, 2014 yılını 500 milyon TL ciroyla kaptan TEKZEN’in 2015 yılı hedefinin 650 milyon TL olduğunu belirtti. Anadolu’nun en yaygın yapı market zinciri olma özelliği taşıyan TEKZEN İstanbul ve büyük şehirlerde yaygınlaşmaya devam ederek yeni mağazasını açılışa özel fırsat ve indirimlerle kutluyor. Açılışa özel fırsatlar hakkında bilgi almak ve TEKZEN’in yıl içerisindeki fırsatlarını incelemek istiyorsanız www.fb.com/tekzenturkiye ve Twitter’dan @tekzenturkiye hesaplarını takip edebilirsiniz. Ayrıca 7/24 hizmet veren 444 8 596 çağrı merkeziyle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.