Tekzen’den Serinleten Kampanya

    Tekzen’den Serinleten Kampanya

    by Viem Yatırım |9 Mayıs 2016 | Blogs special, Genel

    Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, yazı özel bir kampanya ile karşılıyor. Vantilatörlerden bataryalara kadar aradığınız birçok ürüne Tekzen’de 30 Haziran’a kadar avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

    Yaz sıcaklarının kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde Tekzen’de başlayan özel kampanyayla serinlemek mümkün. Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen’de 30 Haziran’a kadar devam eden kampanya kapsamında vantilatör, batarya ve gardıropgibi ürünleri en uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

    Sağlıklı serinlemek isteyenler için ideal bir çözüm olan tavan vantilatörleri Tekzen’de 129.90 liradan satışa sunuluyor. 91 santimlik dört kanattan oluşan ahşap kanatlı vantilatörlerle evinizi hem şık bir şekilde dekore edip, hem de serinleyebilirsiniz.

    Bataryalarda yenilik!

    Banyo mutfak tesisatını yenileyenler ve yenilemek isteyenler için ise en uygun batarya çözümleri Tekzen’de… İdeo serisi Punto eviye ve lavabo bataryalarına 30 Haziran’a kadar 49.90 liradan, banyo bataryasına da 69.90 liradan sahip olmak mümkün.

    Tekzen’deki bu özel fırsat günlerinde 90x180x46 santimetre ölçülerindeki 3 kapılı beyaz lake gardıropları da 159.90 liradan alabilirsiniz. Yapacağınız alışverişlerde Tekzen’in anlaşmalı banka kredi kartlarıyla peşin fiyatına 7 ila 9 taksit avantajıyla sahip olabilirsiniz.

    Tekzen’le yazın serinlemek çok kolay!

     

    Share this post:

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak.